Weekendresor

En weekend resa kan verka en kort resa med det betyder inte att innehållet blir detsamma. Med Eurotravel som arrangör kan resan vara värt en hel del och i slutändan bli en minnesvärd upplevelse.

Med allt ordnat i den minsta detalj som biljetter, boende, restaurangbesök är det bara att luta sig tillbaka och njuta av hela weekenden vare sig det gäller tudelade staden Istanbul, med den vackra Blå Moskén och Aya Sophia, New York med sitt The Boat House, en helikoptertur över Manhattan eller en avkopplingsstund i Central Park, en segwaytur runt Palma i Spanien, ett dop då och då i hotellets pool eller en vinprovning på en utav många lokala vingårdar i trakterna.

Självklart skall man ta i beräkning möjligheten som Eurotravel offererar, ett oförglömligt besök i Champagnens huvudstad Epernay, med sina sevärdheter som Avenue de Champagne, välkända hus som Perrier-Jouët, Möet et Chandon, Mercier, eller Nicolas Feuillate. Värt att se är också den fantastiska katedralen i Reims där många utav Frankrikes kungar har blivit krönta och där Dom Pérignon, champagnes fader ligger begravd.

Oavsett destination blir uppleversena svårt att glömma och ”risken” finns att resenärerna kommer tillbaka till Eurotravel för mer.