Resor och Boende

Weekendresor

En weekend resa kan verka en kort resa med det betyder inte att innehållet blir detsamma. Med Eurotravel som arrangör kan resan vara värt en hel del och i slutändan bli en minnesvärd upplevelse.

Med allt ordnat i den minsta detalj som biljetter, boende, restaurangbesök är det bara att luta sig tillbaka och njuta av hela weekenden vare sig det gäller tudelade staden Istanbul, med den vackra Blå Moskén och Aya Sophia, New York med sitt The Boat House, en helikoptertur över Manhattan eller en avkopplingsstund i Central Park, en segwaytur runt Palma i Spanien, ett dop då och då i hotellets pool eller en vinprovning på en utav många lokala vingårdar i trakterna.

Självklart skall man ta i beräkning möjligheten som Eurotravel offererar, ett oförglömligt besök i Champagnens huvudstad Epernay, med sina sevärdheter som Avenue de Champagne, välkända hus som Perrier-Jouët, Möet et Chandon, Mercier, eller Nicolas Feuillate. Värt att se är också den fantastiska katedralen i Reims där många utav Frankrikes kungar har blivit krönta och där Dom Pérignon, champagnes fader ligger begravd.

Oavsett destination blir uppleversena svårt att glömma och ”risken” finns att resenärerna kommer tillbaka till Eurotravel för mer.

Bed and breakfast i Florence

Vill du göra din resa till Italien unik ska du absolut boka bed and breakfast i Florence. Du får bekväma sängar och god frukost i sin bostads liknade känsla. Många bed and breakfast ligger i den historiska stadskärnan och närmre än så är svårt att komma om man nu inte har bekanta eller själv har ett eget boende i Florence. Därför är ett boende som bed and breakfast i Florence det ultimata boendet för dig som vill uppleva mentaliteten och alla sevärdheter på ett mer personligt och varmt sätt. Vi på BB Planet har det ultimata boendet för dig.

Läs mer