Övrigt

Inbjudande silikon i ficklampsförklädnad

På Intima.se kan du till exempel hitta världens mest sålda sexleksak för män. Denna omåttligt populära sexleksak, som inte bör förväxlas med en vanlig ficklampa och riskeras att glömmas bort i verktygslådan i garaget, kallas för Fleshlight. Produkten har dock väldigt lite att göra med ordet ”light” mer än att den råkar var vagt utformad till att efterlikna just en ficklampa. ”Flesh”, alltså hud, är dock betydligt mer relaterat till vad produkten faktiskt är.

Kort och gott är Fleshlight i princip männens motsvarighet till alla kvinnors ”standardsexleksak” som massagestaven eller dildon i stort sett borde kunna betecknas som. Fleshlight är ett ”onaniassistansverktyg”, vilket kan låta lite märkligt, men produkten är ändock tänkt att, likt just dildon eller massagestaven, tillföra en eller flera extra nivåer av njutning och tillfredställning.

Enkelt uttryckt består Fleshlight av låtsasgenitalier i silikon, efterliknandes det kvinnliga könet, intryck in en praktisk ficklampaliknande burk, med lock. Fleshlight har redan sålts i miljontals exemplar, och en stor anledning till det är sannolikt det patenterade och högkvalitativa material som sexleksaken är konstruerad av. Materialet kallas för Real Feel Super Skin® och är utvecklat för att, precis som det låter, försöka att, på bästa och mesta vis, efterlikna verkligheten, och ge en så realistisk känsla av kvinnors underlivsanatomi som möjligt.

Fleshlight finns tillgänglig via Intima.se och även i många olika upplagor. Produkten har nämligen vidareutvecklats under många år testats fram med många olika varianter av texturer på insidan. Detta för att du ska kunna hitta just din favorit. En utökad produktserie är också Fleshlight Girls där man låtit avgjuta naturtrogna kopior av diverse kända porrstjärnors vaginor.